2009. július 14., kedd

Kicsit eltűntem...

Már nagyon régen írtam.Sajnos annyira gyorsan mennek a napok...hetek.Épp csak annyi időm van a gép előtt ülni ,amíg csekkolom az emaileket...
Amióta nem jelentkeztem történt néhány dolog. Például abbahagytam a műkörmözést,már csak itthon csinálom néhány ismerősöm körmét,hamar meguntam(2évig csináltam)de valahogy nem bírom az egy helyben ücsörgést egész nap.Aztán júniusban felújítottuk a hálószobát, szép lett,szép zöld:) és ami a legfontosabb, elindítottunk egy vállalkozást és ha minden jól megy akkor augusztusban nyitunk egy hús boltot, Miskolctól nem messze, egy vidéki kis városban.Egy két szintes épületet bérlünk.Az alsó szinten lesz a hús bolt, a felsőn, ami teljesen külön bejáratú, egy angol turit szeretnénk nyitni!

Na de mindez nem zárja ki Ausztráliát a terveimből.Úgy tervezem, hogy Januárban utaznék ki, jelen pillanatban 6 hetet szeretnék kint eltölteni, persze nem tétlenül, mert elkezdek egy nyelv tanfolyamot a Shafstonban méghozzá General English-t. Már február óta járok nyelv órákra szóval lesz némi alapom(főleg ha beleszámolom azt a 12 évet amíg a suliban tanították nekem az angolt):) Ott Brisbane-ben él egy nagyon kedves rokonom aki meghívott,hogy lakjak náluk amíg Ausztráliában leszek, aminek én nagyon örülök és nagyon jól esett a meghívásuk.Még nem találkoztunk soha mert ők már elég régen kint élnek de majd bepótolunk mindent...!
Peti egyenlőre nem tud jönni mert olyan szupi munkahelye van hogy max 3 hétre tudna kijönni annak pedig nem sok értelme van...Ha több időre jönne valószínű,hogy már nem tudna visszamenni a tv-be dolgozni.De sebaj, 6 hét nem a világ, sőt még többet is kibírunk, legalább addig gyűjtöget a hosszabb utazásra.
Hát most így állunk...

Próbálok többször írni és nem kihagyni hónapokat!